Breien met kleur - Carmen Jorissen

Download Breien met kleur in pdf gratis

Je staat op het punt om Breien met kleur in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Carmen Jorissen dat is gepubliceerd op 2023-10-16. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789000385416. Het heeft 176 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Kleurrijke mutsen, colsjaals, wanten en sokken
In Breien met kleur staan vijf colsjaals, vijf mutsen, vijf paar wanten en vijf paar sokken met prachtige kleurrijke patronen, allemaal gebreid met de jacquard-techniek. Het zijn ontwerpen voor iedereen die al kan breien en toe is aan een nieuwe uitdaging.
Carmen voert je stap voor stap door het maakproces met heldere tekst en duidelijke breischema’s. Van elk kleurschema kun je de muts, sjaal, wanten en sokken maken, zo heb je stijlvolle bij elkaar passende sets. Ook laat ze zien hoe je het beste met twee kleuren breit, hoe je je breiwerk en draden vasthoudt, hoe je de draden mooi achter je breiwerk laat meelopen en zorgt dat de steken niet gaan trekken.
Afhankelijk van je ervaring kun je van de eenvoudigere colpatronen toewerken naar de iets ingewikkeldere mutsen. De wanten zijn echt al voor de gevorderde breiers en breisters en de sokkenpatronen zijn een echte uitdaging. Om je te helpen vind je in het boek QR-codes naar video’s waarin Carmen alle technieken nog eens laat zien.

Erratum Er zit een klein foutje in de patronen op blz. 76. Ik deze link vind je het juiste patroon:

patronen blz. 76

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Breien met kleur"
Auteur van het boek: Carmen Jorissen
ISBN: 9789000385416
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 176
Datum van uitgave: 2023-10-16
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Technologie

Waar wacht je nog op om Breien met kleur full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Breien met kleur epub, download Breien met kleur pdf gratis, download Breien met kleur zonder registratie, Breien met kleur volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir