Breek de stilte -

Download Breek de stilte in pdf gratis

Je staat op het punt om Breek de stilte in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2018-11-12. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789492525345. Het heeft 152 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In elke klas zitten kinderen die weinig of niets durven zeggen. Soms zijn ze extreem verlegen, soms ook is er sprake van selectief mutisme. Hoe ga je als leraar goed met deze leerlingen om? Hoe begeleid je hen, zodat ze uiteindelijk meer van zichzelf laten horen? Eustache Sollman beschrijft toegankelijk wat selectief mutisme inhoudt en wat het verschil is met extreme verlegenheid. Kinderen met selectief mutisme praten thuis wel, maar in andere sociale situaties, zoals op school, niet of zeer weinig. Angst is de belangrijkste oorzaak; in situaties waarin ze niet hoeven praten, treden ze soms gewoon op de voorgrond. Daarnaast bevat dit boek veel praktijkvoorbeelden en concrete handreikingen die leraren in het primair en voortgezet onderwijs kunnen inzetten voor zowel kinderen met selectief mutisme als extreem verlegen kinderen. Ook is er aandacht voor de thuissituatie en geeft het boek concrete tips voor ouders. Voor kinderen met selectief mutisme en extreem verlegen kinderen geldt dat hun mond vaak letterlijk ‘op slot’ lijkt te zitten. Met dit boek krijgen leraren de juiste sleutel!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Breek de stilte"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789492525345
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 152
Datum van uitgave: 2018-11-12
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Breek de stilte full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Breek de stilte epub, download Breek de stilte pdf gratis, download Breek de stilte zonder registratie, Breek de stilte volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir