Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang -

Download Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang in pdf gratis

Je staat op het punt om Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2020-10-13. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024431472. Het heeft 232 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Elke dag dertig keer je handen wassen of drie keer schone kleren aantrekken, omdat je je anders vies voelt. Dit boek biedt ‘dwangers’ uitzicht op een toekomst zonder beperkende en vaak tijdrovende dwanghandelingen. Dit zelfhulpboek is bestemd voor mensen die van hun dwangklachten af willen. Naast informatie over de stoornis, het ontstaan en voortbestaan ervan, en de rol van de omgeving, biedt het een stappenplan dat de lezers in negen weken doorlopen. Met zelftests krijgen lezers een duidelijk beeld van hun dwanghandelingen en dwanggedachten, en de angsten die eraan ten grondslag liggen. Ervaringsverhalen maken het boek concreet en herkenbaar. De auteurs hebben vele cliënten behandeld die leven met dwang. Vriendelijk en zonder oordeel loodsen zij de lezers door het programma. De werkbladen en oefeningen zijn gratis te downloaden. Deze geheel vernieuwde editie van Doorbreek je dwang kan iedereen zelfstandig gebruiken, maar ook met ondersteuning van een hulpverlener. Manja de Neef is gedragstherapeut/psychotherapeut. Tevens is zij auteur van de bestseller Negatief zelfbeeld. Yvette van der Pas is klinisch psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Zij trad als deskundige op in de tv‑programma’s Angst de baas en Fearfighters, en schreef het boek Rijangst.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789024431472
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 232
Datum van uitgave: 2020-10-13
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang epub, download Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang pdf gratis, download Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang zonder registratie, Boom Hulpboek - Doorbreek je dwang volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir