Boom Hulpboek - Dit is jouw leven -

Download Boom Hulpboek - Dit is jouw leven in pdf gratis

Je staat op het punt om Boom Hulpboek - Dit is jouw leven in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2013-10-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789461055170. Het heeft 188 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Wat zou er gebeuren wanneer je jezelf de vraag stelt wat er goed is aan jou en aan jouw leven? Wat zou er gebeuren wanneer je waardeert wat er al is en vriendelijk bent naar jezelf? Wat zou er gebeuren als je je talenten ontdekt en die meer gaat gebruiken, wanneer je durft te veranderen door wat je meemaakt, en eerlijk communiceert over je behoeften? Dan kom je tot bloei. Dan ontdek je hoe je een plezierig, betekenisvol en betrokken leven kunt leiden.

Dit boek gaat over levenskunst. Maar in plaats van een boek waarmee jezelf kunt verbeteren, is het een boek waarmee je leert te 'ont-beteren'. Levenskunst is eerder het loslaten van bepaalde patronen dan het jezelf opleggen van eisen waaraan je moet voldoen. Het gaat om ruimte maken, jezelf toestaan te zijn wie je bent. Dan komt er ruimte voor inspiratie, levensvreugde en groei.

Dit is jouw leven, onderdeel van de serie Boom Hulpboek en vervolg op het succesvolle boek Voluit leven (inmiddels zevende druk), vertaalt de inzichten uit de positieve psychologie in praktische en herkenbare taal, waarbij theorie en oefeningen elkaar afwisselen.

Ernst Bohlmeijer is hoogleraar psychologie aan de Universiteit Twente. Monique Hulsbergen is freelance psycholoog en tekstschrijver.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Boom Hulpboek - Dit is jouw leven"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789461055170
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 188
Datum van uitgave: 2013-10-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Boom Hulpboek - Dit is jouw leven full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Boom Hulpboek - Dit is jouw leven epub, download Boom Hulpboek - Dit is jouw leven pdf gratis, download Boom Hulpboek - Dit is jouw leven zonder registratie, Boom Hulpboek - Dit is jouw leven volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir