Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven - Willem Glaudemans

Download Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven in pdf gratis

Je staat op het punt om Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Willem Glaudemans dat is gepubliceerd op 2023-04-26. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020220872. Het heeft 176 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Willem Glaudemans' Boek van het eeuwige leven: een uniek boek voor de laatste fase van het leven: een cursus in sterven. Een boek voor stervenden, nabestaanden, verzorgers en vooral voor de levenden.

Wie antwoorden heeft over de dood, heeft ook een antwoord op het leven. Er zijn tal van boeken verschenen over het leven na de dood. Maar geen beschrijft in rustige poëtische taal rechtstreeks, alsof je het zelf nu meemaakt, het hele proces van het vertrek van de ziel uit het lichaam en haar reis door de verschillende lichtsferen tot aan de terugkeer naar God.

In 'Boek van het eeuwige leven' baseert Willem Glaudemans zich op bijna-doodervaringen, oude culturele overleveringen, wijsheidstradities, mystieke en esoterische geschriften, modern wetenschappelijk bewustzijnsonderzoek, parapsychologie, hypnotherapie, bewustzijnstechnieken, uittredingservaringen, en innerlijk weten. Het is een reisgids voor gene zijde, een Dodenboek voor deze nieuwe tijd, waarvan de inhoud de ziel kan raken.

Het boek kan voorgelezen worden bij stervenden, en bij gestorvenen. Het kan achterblijvers troost bieden omdat ze inzien dat het leven doorgaat. Het kan gebruikt worden bij afscheidsrituelen. En vooral, het kan levenden leren om anders met de dood om te gaan en hier en nu al anders te leven, en hun eigen leven te zien in een groter verband. Weten wat na de sluier van de dood gebeurt, heeft een zuiverende invloed op hoe je nu leeft, De immense liefde daar is wat het meest ontroert. Als iets daarvan wordt beleefd, is de opzet van dit boek geslaagd.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven"
Auteur van het boek: Willem Glaudemans
ISBN: 9789020220872
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 176
Datum van uitgave: 2023-04-26
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven epub, download Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven pdf gratis, download Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven zonder registratie, Biblos-serie 1 - Boek van het Eeuwige Leven volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir