Bhagavad Gita - Guus Nooteboom

Download Bhagavad Gita in pdf gratis

Je staat op het punt om Bhagavad Gita in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Guus Nooteboom dat is gepubliceerd op 2019-10-01. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789492183965. Het heeft 320 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Nederlandse vertaling van de Bhagavad Gita.

Het oerboek van het hindoeïsme is een van de mooiste boeken uit de wereldliteratuur. Dit 'lied van de Heer' - na de Bijbel het meest vertaalde boek ter wereld - vertolkt het gesprek tussen de twijfelende boogschutter Arjuna en zijn liefdevolle wagenmenner Krishna. Krishna openbaart Arjuna de schoonheid van het leven en de zin van de strijd.

De bekende vertaling van Nooteboom heeft grote zeggingskracht, de woordkeuze is getrouw en doorleefd. De tekst is metrisch en poëtisch, en benadert daarmee op unieke wijze het origineel. Zij leent zich uitstekend voor meditatie en hardop lezen. In deze uitgave zijn ook de originele Sanskriettekst en de transcriptie weergegeven.

Deze VIJFDE DRUK is nog mooier/beter dan de voorgaande: duurzaam genaaid (!) gebonden, met leeslint. (De eerste en tweede druk waren van uitgeverij Ankh-Hermes; vanaf de derde druk uitgeverij Skandalon.)

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Bhagavad Gita"
Auteur van het boek: Guus Nooteboom
ISBN: 9789492183965
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 320
Datum van uitgave: 2019-10-01
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Bhagavad Gita full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Bhagavad Gita epub, download Bhagavad Gita pdf gratis, download Bhagavad Gita zonder registratie, Bhagavad Gita volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir