Beleggen en financiële markten -

Download Beleggen en financiële markten in pdf gratis

Je staat op het punt om Beleggen en financiële markten in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2020-04-09. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024408290. Het heeft 296 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Beleggen en financiële markten is een compleet leerboek, waarin zowel de theoretische als de praktische aspecten van het beleggen worden behandeld. Het gaat in op alle belangrijke financiële titels, zoals obligaties, aandelen, derivaten en gestructureerde producten. Daarnaast komen de verschillende typen beleggingsfondsen, het beleggen in vastgoed en het maken van een verantwoorde beleggingsportefeuille aan bod. Dit boek legt verbanden tussen de theorie van de financiële markten, de moderne beleggingstheorie en de praktijk van het beleggen. De toegankelijke stijl en de duidelijke structuur maken deze uitgave zeer begrijpelijk en aantrekkelijk. Begrippen worden helder uitgelegd en het boek bevat sprekende voorbeelden en gegevens uit de dagelijkse praktijk. In elk hoofdstuk staan opdrachten om de kennis van de theorie te kunnen toetsen. Deze zesde druk is grondig herzien. Zowel aan nieuwe ontwikkelingen op de financiële markten als aan veranderingen op beleggingsgebied wordt aandacht besteed. Op de website bij dit boek vind je toetsen, extra opgaven en uitwerkingen van de opdrachten in het boek. Beleggen en financiële markten is bestemd voor het hoger beroepsonderwijs. Het kan voor verschillende (economische) studierichtingen worden ingezet waar het vak beleggen als hoofd- of keuzevak is opgenomen. Het boek is ook zeer bruikbaar voor post-hbo en wetenschappelijk onderwijs.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Beleggen en financiële markten"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789024408290
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 296
Datum van uitgave: 2020-04-09
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Beleggen en financiële markten full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Beleggen en financiële markten epub, download Beleggen en financiële markten pdf gratis, download Beleggen en financiële markten zonder registratie, Beleggen en financiële markten volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir