Basiskennis Boekhouden met resultaat - Henny Krom

Download Basiskennis Boekhouden met resultaat in pdf gratis

Je staat op het punt om Basiskennis Boekhouden met resultaat in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Henny Krom dat is gepubliceerd op 2021-06-07. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789463172707. Het heeft pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Wie zich wil verdiepen in het boekhouden, zal zich eerst de basis van het boekhouden eigen moeten maken. Hierbij draait het om vragen als: wat is een balans, en waarvoor dient deze? Wat is een winst-en-verliesrekening? Wat is een grootboek? Wat is een journaalpost? En aan welke ‘(spel)regels’ heeft een boekhouder zich te houden? Al deze basisvragen worden in dit studieboek uitgebreid beantwoord, in zeer eenvoudig taalgebruik en geïllustreerd met een groot aantal voorbeelden. De student wordt stap voor stap door het boekhoudkundig model geleid, en is aan het einde van het boek in staat om zelfstandig een basisboekhouding te voeren. Bij het schrijven van dit boek is het examenprogramma van het online examen Basiskennis Boekhouden als uitgangspunt genomen. Maar dit boek is ook uitstekend te gebruiken bij alle andere opleidingen waarin de basis van het boekhouden centraal staat. In het bijbehorende opgavenboek staan diverse opgaven per hoofdstuk. Bij het opgavenboek behoort ook een digitale leeromgeving op www.lerenmetconvoy.nl. Hier staat een leerpad dat stapsgewijs aangeeft hoe studenten de theorie, opgaven, ondersteunende video’s, begrippentrainer en samenvatting het best kunnen bestuderen. Studenten hebben de mogelijkheid om aanvullend op deze studiemethode een online examentraining te volgen op www.examentrainingen-associatie.nl. Daar zijn ook oefenexamens te vinden, waarmee zij zich optimaal kunnen voorbereiden op het online examen.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Basiskennis Boekhouden met resultaat"
Auteur van het boek: Henny Krom
ISBN: 9789463172707
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's:
Datum van uitgave: 2021-06-07
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Basiskennis Boekhouden met resultaat full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Basiskennis Boekhouden met resultaat epub, download Basiskennis Boekhouden met resultaat pdf gratis, download Basiskennis Boekhouden met resultaat zonder registratie, Basiskennis Boekhouden met resultaat volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir