Autisme beter begrijpen - Brigitte Harrisson

Download Autisme beter begrijpen in pdf gratis

Je staat op het punt om Autisme beter begrijpen in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Brigitte Harrisson dat is gepubliceerd op 2019-06-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789044752229. Het heeft 176 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

EEN NIEUWE BENADERING VANUIT DE NEUROWETENSCHAP, KLINISCHE RESULTATEN EN DE ERVARINGEN VAN PERSONEN MET AUTISME Dit boek geeft een unieke omschrijving van ASS (autismespectrumstoornis) door te benadrukken dat een autistisch brein anders is dan een neurotypisch brein, dat de verbindingen in de hersenen van een autist anders zijn, waardoor informatie niet op dezelfde manier verwerkt wordt. * In de vorm van vragen en antwoorden krijgt u een verklaring van meer dan 50 begrippen die te maken hebben met de ontwikkeling van een autist. * U krijgt praktische adviezen die op een nieuw begrip van ASS gebaseerd zijn en die steeds meer respons bij professionals vinden. * Anekdotes uit het leven van de autistische Brigitte Harrisson en uit die van schrijfster Kim Thúy, moeder van een autistische zoon, maken de informatie heel toegankelijk en concreet. Brigitte Harrisson, maatschappelijk werker, en Lise St-Charles, supervisor en specialist in ASS, hebben samen SACCADE, een autisme-expertisecentrum in Quebec, opgericht. Ze geven daar leiding aan een multidisciplinair team dat autisten van alle leeftijden hulp biedt om hen te verzekeren van een goede ontwikkeling door hun welzijn te stimuleren.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Autisme beter begrijpen"
Auteur van het boek: Brigitte Harrisson
ISBN: 9789044752229
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 176
Datum van uitgave: 2019-06-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Autisme beter begrijpen full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Autisme beter begrijpen epub, download Autisme beter begrijpen pdf gratis, download Autisme beter begrijpen zonder registratie, Autisme beter begrijpen volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir