Arbeid, bedrijf en maatschappij -

Download Arbeid, bedrijf en maatschappij in pdf gratis

Je staat op het punt om Arbeid, bedrijf en maatschappij in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2015-07-08. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789001853242. Het heeft 360 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Dit boek gaat over arbeidssociologie en is geschreven voor iedereen die zich bezighoudt of bezig gaat houden met arbeid. Of het nu gaat om HRM, A&O, personeelszaken, arbeidsverhoudingen en -omstandigheden, ondernemingsraads- of vakbondswerk, of re-integratie.

Waarom kiezen voor Arbeid, bedrijf en maatschappij?

* compleet beeld van de (werking) van de arbeidsmarkt;
* met veel aandacht voor inzicht in actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;
* veel tussen- en eindvragen en online samenvattingen.

In deze zevende editie van Arbeid, bedrijf en maatschappij is er veel aandacht voor actuele thema's in de wereld van de arbeid, zoals de voor- en nadelen van langer doorwerken en de verhoging van de pensioenleeftijd. Ook ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en ontslagrecht komen aan bod. Net als de positie van allochtonen op de arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden, zelfstandig ondernemen en de verschillende vormen van onbetaald werk. De centrale probleemstelling is: onder welke voorwaarden zijn mensen bereid en in staat de gevraagde arbeidsprestatie te leveren en zijn anderen (bijvoorbeeld werkgevers en klanten) bereid de overeengekomen tegenprestatie te bieden?

Het boek is heel toegankelijk. De samenvattingen en margewoorden helpen je bij het bestuderen van de stof en met de tussen- en eindvragen kun je steeds nagaan of je de leerstof goed beheerst. De onderwerpen die in de vragen worden aangesneden, kunnen je ideeën opleveren voor een scriptie of paper.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Arbeid, bedrijf en maatschappij"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789001853242
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 360
Datum van uitgave: 2015-07-08
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Arbeid, bedrijf en maatschappij full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Arbeid, bedrijf en maatschappij epub, download Arbeid, bedrijf en maatschappij pdf gratis, download Arbeid, bedrijf en maatschappij zonder registratie, Arbeid, bedrijf en maatschappij volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir