Ankertjes 377 - Burn-out - Mieke Lannoey

Download Ankertjes 377 - Burn-out in pdf gratis

Je staat op het punt om Ankertjes 377 - Burn-out in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Mieke Lannoey dat is gepubliceerd op 2016-05-10. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789020212709. Het heeft 128 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

In dit persoonlijke verhaal over burn-out onderzoekt Mieke Lannoey hoe burn-out ontstaat en het startpunt kan zijn voor verandering, vanuit het oogpunt dat opbranden alleen kan wanneer je vuur bevat.

Burn-out van Mieke Lannoey is een persoonlijk verhaal over burn-out.

Mieke Lannoey onderzoekt onder andere de volgende vragen: wordt burn-out veroorzaakt door jarenlange overbelasting, voornamelijk op het werk? Of heeft het ook te maken met het feit dat je eigenlijk niet doet wat je werkelijk gelukkig maakt? En met een levensstijl vol stress in onze veeleisende maatschappij? Of met het gebrek aan harmonie en de innerlijke onrust die je ervaart? Neem je de tijd om na te denken over wie je bent en wat je wilt, of hol je maar door en negeer je alle signalen van je lichaam? Voel je een leegte die je met niets krijgt opgevuld? En ben je eigenlijk helemaal 'klaar' met jezelf? Je kunt alleen maar opbranden, als je ooit in vuur en vlam hebt gestaan. Je kunt enkel uitdoven, als je ooit vuur hebt bevat. Mieke ervoer dat haar burn-out er uiteindelijk voor zorgde dat haar vuur feller brandt dan ooit tevoren!

In dit Ankertje vertelt zij over wat burn-out raken voor haar heeft betekend en gebruikt ze haar eigen verhaal als uitgangspunt. Maar Burn-out is zeker geen 'ego-document'! Het is een verkenning op weg naar verandering, die voor heel veel mensen in dezelfde situatie herkenbaar en inspirerend zal zijn. Want zoals Mieke zelf zegt: verwelkom je burn-out, het kan je leven redden!

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Ankertjes 377 - Burn-out"
Auteur van het boek: Mieke Lannoey
ISBN: 9789020212709
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 128
Datum van uitgave: 2016-05-10
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om Ankertjes 377 - Burn-out full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Ankertjes 377 - Burn-out epub, download Ankertjes 377 - Burn-out pdf gratis, download Ankertjes 377 - Burn-out zonder registratie, Ankertjes 377 - Burn-out volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir