Analyse van de bedrijfsomgeving - Ad Marijs

Download Analyse van de bedrijfsomgeving in pdf gratis

Je staat op het punt om Analyse van de bedrijfsomgeving in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Ad Marijs dat is gepubliceerd op 2021-06-22. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789001291402. Het heeft 368 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

- Het enige boek dat de DESTEP-factoren systematisch behandelt; - perfecte balans tussen theorie en praktijk; - ook geschikt voor niet-economiestudenten. De analyse van de bedrijfsomgeving is een uniek boek voor alle opleidingen die studenten opleiden voor functies in het bedrijfsleven of bij de overheid. Uniek, want het is het enige Nederlandstalige boek dat systematisch de DESTEP-factoren behandelt die invloed uitoefenen op een onderneming. Achtereenvolgens komen de politieke, demografische, sociale, economische, ecologische en technische factoren aan bod. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen de directe, de indirecte en de ruime omgeving. Volop aandacht is er voor het beleid rond duurzaamheid door internationale organen als de Verenigde Naties en de Europese Unie. De analyse van de bedrijfsomgeving biedt een fijne balans tussen theorie en praktijk, met praktijkgerichte voorbeelden en casussen. Ook bevat het handige checklists voor de analyse van een bedrijfsomgeving. Deze vernieuwde, derde editie van De analyse van de bedrijfsomgeving is volledig geactualiseerd. Daarnaast staat er in deze editie in elk hoofdstuk een paragraaf over de bij dat hoofdstuk passende Sustainable Development Goals (SDG). Hierdoor sluit het boek zeer goed aan bij het convenant dat alle Hogescholen hebben ondertekend om de SDG’s op te nemen in hun curricula. De analyse van de bedrijfsomgeving is bedoeld voor alle hbo-opleidingen die studenten opleiden voor functies in het bedrijfsleven of bij de overheid. Voor bestudering van dit boek is geen economische voorkennis vereist.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Analyse van de bedrijfsomgeving"
Auteur van het boek: Ad Marijs
ISBN: 9789001291402
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 368
Datum van uitgave: 2021-06-22
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Economie en financiën

Waar wacht je nog op om Analyse van de bedrijfsomgeving full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Analyse van de bedrijfsomgeving epub, download Analyse van de bedrijfsomgeving pdf gratis, download Analyse van de bedrijfsomgeving zonder registratie, Analyse van de bedrijfsomgeving volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir