Als seks verslavend wordt -

Download Als seks verslavend wordt in pdf gratis

Je staat op het punt om Als seks verslavend wordt in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2012-10-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789461052421. Het heeft 184 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Seksverslaving leidt tot allerlei problemen. De ene seksverslaafde is roekeloos bezig door zijn seksuele escapades, de ander heeft problemen in de relatie of met zijn geweten. Het seksuele gedrag is sterker dan iemand zelf.
Tien jaar geleden was de behandeling van seksverslaving een onontgonnen gebied in de professionele hulpverlening. Er was niet veel vraag naar, maar dat is inmiddels veranderd. De grote toestroom aan patiënten met seksverslaving heeft ervoor gezorgd dat de auteur van dit boek een systematische en praktische aanpak heeft ontwikkeld die goed blijkt te werken. In dit boek wordt ook ingegaan op relaties: wat de partner kan doen, hoe het vertrouwen hersteld kan worden en hoe kan worden omgegaan met terugval.

Dr. Gertjan van Zessen is klinisch psycholoog met een specialisatie in de seksuologie. Hij geeft onderwijs en nascholing in de seksuologie en begeleidt onderzoek van anderen. Sinds 1984 heeft hij een praktijk als seksuologisch therapeut, de laatste jaren overwegend gericht op dwangmatige en strafbare seksualiteit. Van Zessen is lid van de Nederlandse Vereniging voor Seksuologie.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Als seks verslavend wordt"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789461052421
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 184
Datum van uitgave: 2012-10-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om Als seks verslavend wordt full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Als seks verslavend wordt epub, download Als seks verslavend wordt pdf gratis, download Als seks verslavend wordt zonder registratie, Als seks verslavend wordt volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir