Als de dieren spreken konden ... -

Download Als de dieren spreken konden ... in pdf gratis

Je staat op het punt om Als de dieren spreken konden ... in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2003-12-04. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789075849363. Het heeft 736 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Vóór de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten. De auteur gebruikte haar uitzonderlijke gaven om die oertaal van de dieren verder te doorgronden. Elke diersoort heeft een eigen karakter, psyche, geaardheid, symbolische betekenis... én een belangrijke boodschap voor ons, mensen.

Is je lievelingsdier de kat? Of eerder de hond? Waar ligt de wortel van mythen en overtuigingen rond bijvoorbeeld zwarte katten, kraaien, het lieveheersbeestje, de slang...? Stond je vandaag plots oog in oog met een eekhoorntje? Tikte dat roodborstje weer op het raam? Droomde je van een krokodil? Heb je enorm genoten van een documentaire over walvissen? Ben je geïntrigeerd door de quetzal-vogel in de mythologie van de indianen? Dan kun je ongetwijfeld heel veel leren uit de tekst over het betreffende dier. Bovendien kan deze dierensymboliek oplossingen aanreiken bij persoonlijke vragen of problemen, tonen welke stappen dienen te worden gezet in je evolutie-proces.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Als de dieren spreken konden ..."
Auteur van het boek:
ISBN: 9789075849363
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 736
Datum van uitgave: 2003-12-04
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Als de dieren spreken konden ... full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Als de dieren spreken konden ... epub, download Als de dieren spreken konden ... pdf gratis, download Als de dieren spreken konden ... zonder registratie, Als de dieren spreken konden ... volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir