Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld - David Icke

Download Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld in pdf gratis

Je staat op het punt om Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur David Icke dat is gepubliceerd op 2019-07-15. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789460151767. Het heeft 864 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende orwelliaanse staat, waarin een zeer klein aantal mensen de bevolking geknecht houdt via hun controle-uitoefening over regeringen, de media en de financiële wereld, en een militaire geheime politie die 24 uur per dag toezicht houdt op een gechipte bevolking.

Hij beweert dat onze ‘fysieke’ werkelijkheid een illusie is en dat wat we beschouwen als ‘de wereld’ een holografische simulatie of ‘Matrix’ is, gecreëerd door een niet-menselijke kracht om de perceptie van de mensen verstrikt te houden in dienstbaarheid.

David Icke werd ‘gek’ en ‘gestoord’ genoemd en jarenlang belachelijk gemaakt en verguisd. Maar het tij is gekeerd, en hoe! Keer op keer bleek hij het namelijk bij het rechte eind te hebben.

Vandaag de dag worden zijn boeken over de hele wereld gelezen en worden zijn presentaties op alle continenten bijgewoond door duizenden mensen. Waarom? Omdat dat waar hij zo om bespot werd nu wereldwijd aan het gebeuren is. En reguliere wetenschappers komen nu zelfs tot de conclusie dat onze werkelijkheid inderdaad een simulatie is.

Vrijwel dagelijks zien we bevestiging van iets wat David Icke lang geleden al verkondigde, via allerlei bewijsmateriaal en door de dingen die gebeuren. Zoals Mahatma Gandhi zei: ‘Eerst negeren ze je, daarna lachen ze je uit, vervolgens bestrijden ze je, en uiteindelijk win je.’

De tijd van David Icke is aangebroken.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld"
Auteur van het boek: David Icke
ISBN: 9789460151767
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 864
Datum van uitgave: 2019-07-15
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld epub, download Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld pdf gratis, download Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld zonder registratie, Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir