Afstemmen op de bron - Esther Hicks

Download Afstemmen op de bron in pdf gratis

Je staat op het punt om Afstemmen op de bron in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Esther Hicks dat is gepubliceerd op 2015-12-16. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789076541969. Het heeft 224 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'Ik herinner me alles wat ik wist voordat ik in dit fysieke lichaam kwam, en alles wat ik tijdens mijn fysieke leven heb geleerd. Alle contrast die ik heb ervaren heeft dingen in mijn Vortex geplaatst waarvan ik me lange tijd niet heb toegestaan om ze te zien. Maar nu ben ik qua trilling afgestemd op alles wat ik daar heb geplaatst, en het is een prachtige wereld die ik heb gecreëerd.' HELDER. PUUR. UIT DE BRON. 'Ik zie dat anderen het vermogen hebben om dit ook te doen. Ik zie dat niemand zichzelf in een staat van onbehaaglijkheid of afgescheidenheid hoeft te houden. Daar is geen reden voor. Ik zie dat de Bron er voor ons allemaal is, duidelijk tot ons spreekt. Het enige wat we hoeven te doen is er op af te stemmen.'

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "Afstemmen op de bron"
Auteur van het boek: Esther Hicks
ISBN: 9789076541969
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 224
Datum van uitgave: 2015-12-16
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Religie, Spiritualiteit

Waar wacht je nog op om Afstemmen op de bron full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
Afstemmen op de bron epub, download Afstemmen op de bron pdf gratis, download Afstemmen op de bron zonder registratie, Afstemmen op de bron volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir