ACT your way -

Download ACT your way in pdf gratis

Je staat op het punt om ACT your way in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur dat is gepubliceerd op 2018-03-19. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789024420483. Het heeft 184 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

'Wie zijn eigen weg volgt, verdwaalt nooit.' Een tegeltjeswijsheid waar geen speld tussen te krijgen is, maar die makkelijker gezegd is dan gedaan. Veel jongeren en adolescenten worstelen met het uitstippelen van hun eigen weg, het maken van keuzes, en het aanpakken van dingen die ze anders willen. Hierdoor voelen ze zich angstig of somber en lopen ze vast in hun ontwikkeling. Met behulp van het praktische werkboek ACT your way leren jongeren inzicht te krijgen in wat ze echt belangrijk vinden door in te zoomen op positieve ervaringen. Zo leren ze ook beter om te gaan met stressvolle situaties. De oefeningen uit dit boek zijn gebaseerd op de acceptance & commitment therapy (ACT).

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "ACT your way"
Auteur van het boek:
ISBN: 9789024420483
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 184
Datum van uitgave: 2018-03-19
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Psychologieboeken

Waar wacht je nog op om ACT your way full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
ACT your way epub, download ACT your way pdf gratis, download ACT your way zonder registratie, ACT your way volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir