10 levenslessen van de wandelaar - Dorien Draps

Download 10 levenslessen van de wandelaar in pdf gratis

Je staat op het punt om 10 levenslessen van de wandelaar in epub helemaal gratis te downloaden. Een boek van auteur Dorien Draps dat is gepubliceerd op 2023-05-23. Als je het online wilt vinden, kun je het zoeken met ISBN 9789401491952. Het heeft 154 pagina's en is in Nederlands taal. Je kunt het krijgen in PDF, epub, mobi, kindle en vele andere formaten.

Samenvatting van het boek

Dorien Draps was niet het typevoorbeeld van een doorwinterde hiker. De kunst van het buitenleven kreeg ze niet met de paplepel ingegeven. Integendeel: ze groeide op binnen de veiligheid van vier muren en all-in-hotels. Toch vond ze haar weg naar de natuur. Nu vindt ze niets luxueuzer dan een tent onder een 1001-sterrenhemel. Ze verloor haar hart aan wandelen en de hele levensfilosofie die ermee gepaard gaat. Want buiten is het beter dan binnen.

In dit boek brengt ze haar ode aan het wandelen, wars van de platgetreden paden. Een combinatie van filosofische verhalen, wetenschappelijke inzichten en persoonlijke anekdotes die zowel meeslepend als vermakelijk zijn. Centraal staan de tien grootste levenslessen die de benenwagen je kan bijbrengen, van het herontdekken van je wilde instincten tot leren kijken naar de natuur of een spoedcursus bidden met je voeten.

Telkens aangevuld met concrete tips, mooie illustraties en oefeningen om helemaal in de wandelflow te geraken. Zowel voor ervaren hikers als liefhebbers die nog maar net het wandelen (her)ontdekten.

Belangrijke feiten over het ebook

Titel van het boek: "10 levenslessen van de wandelaar"
Auteur van het boek: Dorien Draps
ISBN: 9789401491952
Language: Nederlands
Totaal aantal pagina's: 154
Datum van uitgave: 2023-05-23
Bestandsformaten: PDF - ePub - Kindle
Beschikbaarheid: Beschikbaar voor directe download
Categorie: Persoonlijke ontwikkelingsboeken

Waar wacht je nog op om 10 levenslessen van de wandelaar full pdf te downloaden?

Doe als deze gebruikers, die kwamen op zoek naar:
10 levenslessen van de wandelaar epub, download 10 levenslessen van de wandelaar pdf gratis, download 10 levenslessen van de wandelaar zonder registratie, 10 levenslessen van de wandelaar volledig in pdf

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir